• +358 400 545 230

Web-suunnittelu

SoftMagic Oy rakentaa asiakkaan tarpeisiin internet-, intranet sekä extranet-järjestelmät kustannustehokkaasti. Me teemme sekä pienet verkkosivustot kuin myös laajat tietokantapohjaiset kokonaisratkaisut räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin.

Pienet ja keskisuuret verkkopalvelut

Ratkaisu asiakkaille, jotka haluavat käyttää Internetiä pääasiassa yksisuuntaiseen informaation jakeluun. SoftMagic Oy toteuttaa nopeasti ja kustannustehokkaasti näyttävän verkkosivuston. Toimitusprojekti sisältää kaiken tarvittavan – graafisen suunnittelun, ratkaisut itsenäiseen sisällönhallintaan ja palvelun ylläpidon. Sivut voidaan toteuttaa perinteisellä HTML-kielellä tai sitten käyttäen hieman edistyksellisempää Microsoftin ASP.NET - teknologiaa. Lisäksi myös Wordpress - sivustot kuuluvat tarjontaamme.

Dynaamiset palvelusivustot

Monipuolinen palvelukanava ulkoisten sidosryhmien väliseen ja organisaation sisäiseen viestintään. Voimme määrittellä sekä auttaa rakentamaan yhdessä asiakkaan kanssa toimivan palvelun, jossa informaatiota voidaan asiakkaan toimesta julkaista ja hallita keskitetysti. Palvelu voi sisältää lisäksi kaksisuuntaista viestintää, eri lähteistä tulevaa informaatiovirtojen hallintaa, kaupankäyntiä ja muita sähköisiä lisäarvopalveluita.

"Good design is obvious. Great design is transparent." - Joe Sparano