• +358 400 545 230

Pöytävaraus-ohjelmisto

Ominaisuudet


Tuotekuvaus
Toiminta
Räätälöinti
Laitteisto
Tiedot
Hinta
 • Tuotekuvaus

  Itsepalvelukirpputoreille suunniteltu asiakasrekisteri- ja pöytävarauksien ylläpito-ohjelmisto. Ohjelmisto on kehitetty yhteistyössä erään etelä-suomalaisen itsepalvelukirpputorin kanssa. Ohjelma pitää lisäksi sisällään raskaan tavaran tietojen tallennuksen ja myyntiraportit.

  Ohjelmasta voi tulostaa helposti pöytävaraustiedot paperille sekä esim. hakea jonkin pöydän varaustiedot yhdellä hiiren klikkauksella. Jonottajia pöydälle voi laittaa yhteensä viisi kappaletta. Ohjelma tukee tällähetkellä 600 pöydällisen ja 400 pöydättömän varaajan tietoja

 • Toiminta

  Tietojen syöttö on tehty mahdollisimman helpoksi: näpäytät vain hiirellä pöydän numeroa ja tiedot ilmestyvät näytölle. Kirjoita varaajan tiedot niiden omiin sarakkeisiin ja varausaika. Tämän jälkeen näpäyttämällä Päivitä-nappia ohjelma päivittää syöttämäsi tiedot tietokantaan. Samalla ohjelma myös tutkii syöttämäsi varaajan tiedot: mikäli tiedot löytyvät jo asiakasrekisteristä, päivitetään tiedot tarvittaessa. Muussa tapauksessa asiakastiedot lisätään automaattisesti asiakasrekisteriin ja ne löytyvät seuraavalla kerralla todella helposti yhdellä hiiren näpäytyksellä.

  Ohjelman käyttö on nopeaa ja helppoa. Lisäksi ohjelmasta löytyy kaiken kattava opetusohjelma käyttöä ja ongelmien ratkaisua varten. Ohjeet saa esille kahdella hiiren klikkauksella.

 • Räätälöinti

  Räätälöinti on mahdollista ja toteutetaan tuntiveloituksena.

 • Laitteisto

  Ohjelma toimii kaikilla Windows käyttöjärjestelmän (Windows XP, Vista, Windows 7) omaavilla laitteilla. Windows 8 yhteensopivuutta ei ole vielä testattu.

 • Tiedot

  Asennuspaketin koko on n. 25Mb. Asennuspaketissa tulee liuta komponetteja, joita sovellus hyödyntää. Itse sovelluksen koko ei ole kuin n. 2Mb.

 • Hinta

  Sovellus on mahdollista ladata, asentaa ja kokeilla 30 päivän ajan. Hankintapäätös kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen kokeiluajan päättymistä, koska tuon jälkeen ohjelma ei enää suostu käynnistymään.

  Sovelluksen hinta 420,- EUR. Hinta ei sisällä räätälöintiä eikä arvonlisäveroa 23%.

Kuvia sovelluksesta