• +358 400 545 230
13.1.2013

SoftMagicin ensimmäinen Windows Phone 8 sovellus julkaistu

SoftMagicin ensimmäinen Windows Phone 8 sovellus on julkaistu. Private Data Wallet nimeä kantava sovellus mahdollistaa kaikkien henkilökohtaisten tietojen, kuten käyttäjätunnuksien, salasanojen, luottokorttien ja PIN - koodien tallentamisen puhelimeesi - ja turvallisesti.

Tiedot salataan (kryptataan) käyttäen puhelimesi yksilöiviä tunnistetietoja, mikä tarkoittaa sitä, että tiedot voidaan avata vain sillä puhelimella, jolla salaus on tehty. Tietosi on varmasti turvassa.

Sovelluksessa on myös hakutoiminnallisuus, jolla voit nopeasti hakea tallennettuja tietoja. Lisäksi voit kategorisoida tallenteita neljään eri kategoriaan:

  • Internet, esim. tunnukset eri web-palveluihin
  • Luotto- ja pankkikortit, sekä muut kortit
  • Työhön liittyvät
  • Muut kuin edellisiin kategorioihin kuuluvat tallenteet

Vastaavia tietoja ei koskaan kannata tallentaa vain yhteen paikkaan. Puhelinkin on vain yksi tallennuspaikka - mutta erittäin kätevä, koska tiedot on aina missä ja milloin vain käytettävissäsi - nopeasti ja turvallisesti.

Sovelluksen voit ladata Windows Market Placesta myös kokeiluversiona. Rajoitteena tuolloin on se, että voit tallentaa vain 4 tietuetta mutta pääset tutustumaan tuotteen kaikkiin ominaisuuksiin ja tehdä sitten ostopäätös. Itse ostoskaan ei pahemmin rasita kukkaroa: tuoteen hinta on nimittäin vain 0,99€.

Virallinen Windows Phone Market Place sivu löytyy täältä.