• +358 400 545 230
6.1.2015

PRH Haku Windows Phone 8 sovellus

SoftMagic julkaisi tänään uuden Windows Phone 8 sovelluksen: PRH Haku

Lue lisää

17.6.2014

SoftMagic ja Wordpress

SoftMagic aloittaa tästä päivästä lähtien myös toteuttamaan Wordpress - sivustoja avaimet käteen toimituksella. Myös hosting kuuluu tarvittaessa mukaan.

Lue lisää

25.4.2013

SoftMagicin Snooker Calculator lennossa Microsoft Market Placessa

SoftMagicin toinen Windows Phone sovellus, Snooker Calculator, on saanut alleen siivet ja sovellusta ladataan sadoittain päivässä

Lue lisää

13.1.2013

SoftMagicin ensimmäinen Windows Phone 8 sovellus julkaistu

SoftMagicin ensimmäinen Windows Phone 8 sovellus on julkaistu. Private Data Wallet nimeä kantava sovellus mahdollistaa kaikkien henkilökohtaisten tietojen, kuten käyttäjätunnuksien, salasanojen, luottokorttien ja PIN - koodien tallentamisen puhelimeesi - ja turvallisesti

Lue lisää

30.10.2012

SoftMagicin uudet web-sivut

SoftMagicin uudet web sivut saatiin vihdoin 9 vuoden suvantovaiheen jälkeen suunniteltua kokonaan uudelleen. Sivut on toteutettu ns responsiivisella sivupohjalla, eli sivuja voi lukea helposti myös eri mobiililaitteilla.

Sivujen sisältö on vielä suunnitteluvaiheessa ja lisäksi olisi tarkoitus myös aloittaa oman blogin kirjoittelu.

Lue lisää

20.9.2011

SoftMagic lopettaa ShareDiskien maahantuonnin

Pienen kysynnän ja korkeiden sisäänostohintojen vuoksi SoftMagic ei enää osta uusia ShareDisk tuoteperheen tuotteita varastoonsa. Varastossa olevat verkkokovalevyt myydään tarvittaessa niitä parhaillaan käyttävien organisaatioiden varakovalevyiksi.

Lue lisää