• +358 400 545 230

Yleistä

SoftMagic Oy on vuonna 1998 perustettu Internet-, automaatio- sekä räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja suunnitteleva ja toteuttava yritys. Raudanlujien ammattilaisten toteuttamia kokonaisratkaisuja on toimitettu useille kotimaisille pien- kuin suuryrityksillekin, jotka toimivat kaupan, kuljetuksen, teollisuuden sekä myös koulutuksen parissa.

SoftMagicin työntekijät ovat motivoituneita alan huippuosaajia ja meille jokainen asiakas on samanarvoinen. On yksin sinun päätettävissä mitä haluat, me toteutamme sen sinulle varmasti kilpailukykyiseen hintaan.

Microsoft SharePointAloita SharePointin lähempi tutustuminen Microsoftin sivuilta.

SoftMagic on toteuttanut SharePointin päälle ratkaisuja jo vuodesta 2006 lähtien, jolloin julkaistiin SharePoint 2007 versiosta ensimmäinen Beta. Vuoden 2010 jälkeen pääpainopiste on ollut SharePoint migraatioiden toteutuksessa MOSS -> SP 2010 -> SP 2013 sekä luonnollisesti uusien SP 2013 ympäristöjen kehittelyssä. Micorosoft O365 pilven ja SharePoint Onlinen yleistyessä useimmat migraatioprojektit ovatkin keskittyneet on-prem SharePointista pilvi SharePointiin, joka tehdään pitkälti joko scriptaamalla tai käyttäen jotain kolmannen osalpuolen sovellusta hyödyksi.

Lisäksi SoftMagic voi auttaa sinua oman paikallisverkon toteutuksessa sekä ylläpitotehtävissä. Voimme puolestasi suunnitella etätyöratkaisut sekä toimistojen väliset tietoliikenneyhteydet.

Tee oikea päätös. Ota yhteyttä. Se varmasti kannattaa.