SoftMagic Oy tarjoaa väkivahvan 22T halkomakoneen vuokrattavaksi

Vahvalla 6,5hp Loncinin moottorilla tuleva ammattitason halkomakone tekee siistiä jälkeä isommistakin tukeista. SoftMagic tarjoaa uuden 22T klapikoneen (pystymalli) vuokrattavaksi Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueilla ja miksei kauemmaksikin.

22T puristusvoimaa tarjoava järeä Rosendhål polttomoottoritoiminen halkomakone on varma ja luotettava valinta isommankin puusavotan selvittämiseen. Hydraulisylinterillä varustettu halkomakone pilkkoo tasaisesti isot puuklapit, ja vetokuulan ansiosta klapikone on helppo vetää esimerkiksi mönkijällä tai traktorilla suoraan työpaikalle.

Halkomakoneen vahva teräsrunko, 16″ ilmakumipyörät sekä 2-toiminen hydraulipumppu vakuuttavat kokoneemmankin käyttäjän. Halkaisukonetta käytetään pystyasennossa, mikä luo lisää ergonomisuutta metsurille eikä työtä tarvitse tehdä niin kumarassa, mitä vaakamallin klapikoneita käytettäessä. Halkomakoneessa on 50mm vetokoukku, joten sen saa vedettyä ajoneuvolla helposti suoraan puusavotan luokse. 

4-tahtinen, luotettava Loncin moottori toimii hankalammissakin sääolosuhteissa. Vahva sylinteri puristaa 22t voimalla jopa 61cm pitkät klapit kevyesti ja varmasti halki. Halkomakoneessa on tukiteline ja nostotuki isoille puuklapeille, mikä tuo helpotusta ja turvallisuutta työskentelyyn. Halkomakoneen työskentelyvakautta tukee myös tukkikiinnitys, joka kiinnitetään halkaistavaan tukkiin jolloin se ei pääse valumaan alta pois työstövaiheessa.

Ohessa tietoja vuokrahinnoista.

Oheiset hinnat ovat arvonlisäverollisia 24% hintoja. Lisäksi hintaan lisätään kuljetuskustannukset mikäli kuljetus tulee meidän toimesta. Hinnoittelu kuljetukselle katsotaan tapauskohtaisesti, lähialueelle kuljetus ilmaiseksi.

Vuokrasopimus uusille asiakkuuksille pyritään tekemään aina paikanpäällä, jotta voidaan käydä itse vuokrattava kohde läpi ja opastaa tarvittaessa käytön kanssa.

Asiakkaat, joiden kanssa olemme tehneet jo aiemmin sopimuksia voidaan nyt allekirjoittaa vuokrasopimus myös sähköisesti.

Ohessa on varauskalenteri sekä lomake, jolla voit lähettää alustavan varauksen halkomakoneesta. Laita lisätietoihin myös tieto siitä mikäli pystyt itse järjestämään laitteelle kuljetuksen tai haluatko että toimitamme laitteen perille. Varmista, että laitat yhteystietosi sekä laskutustietosi, jotta voimme olla yhteydessä kun varauksesi lähestyy. 

Kalenterissa päiväyksen taustaväri on tummanpunainen kun varaus on vahvistettu (vahvistamme kaikki online varaukset soittamalla takaisin). Kellertävä taustaväri kertoo tehdyn alustavan varauksen, jota ei ole vielä vahvistettu. 

Mikäli laitteen toimitusosoite (osoite, jonne laite pitää toimittaa) on eri kuin laskutusosoite, muista täyttää myös toimitusosoite kenttä.

Varauksen peruutus on tehtävä ajoissa aina kirjallisesti lähettämällä viesti osoitteeseen myynti(at)softmagic.fi. 

Kalenteri latautuu...

Täytä oheiseen lomakkeeseen yhteys- ja laskutustietosi ja lähetä varaus. Palaamme asiaan mahdollisimman pikaisesti.

Etunimi*:

Sukunimi*:

Yritys:

Laskutusosoite:

Toimitusosoite*:

s-posti*:

Puhelin*:

 

Lisätietoja varauksesta:

Käyntiosoite

Marjametsänkaari 30
16300 Orimattila
Finland
FI: 1800516-8

Paras tavoitettavuus

Ma- Pe
09:00 – 19:00
Tel: +358 (0)400 545 230
s-posti: myynti(at)softmagic.fi

Uutiskirje

Pysy kartalla uusista julkistuksista ja palveluista