SoftMagic Oy tarjoaa tehokkaan Kubota kaivurin PYÖRITTÄJÄLLÄ vuokrattavaksi

Kubota on synonyymi tehokkuudelle ja laadulle kompaktissa paketissa. Koneet valmistetaan Japanissa ja ne ovat tunnettuja kestävyydestään, monipuolisesta varusteltavuudestaan sekä erinomaisista käyttöominaisuuksistaan. Erityisen hyvin ne soveltuvat rakennetun asuinympäristön erilaisiin rakentamisen ja kunnossapidon töihin pienen tilantarpeensa vuoksi.

SoftMagic Oy tarjoaa väkivahvan Kubota KX057-4 kaivurin vuokrattavaksi edullisesti!. Katso hinnat ja online varauskalenteri alta ja lähetä varaus alla olevalla lomakkeella. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Uusinta uutta

Nyt saatavilla kaivurin lisälaitteeksi kivi/juuri hara. Katso hinnat "Lisälaitteet ja hinnat" välillehdeltä.

Ohessa tietoja vuokrahinnoista.

Oheiset hinnat ovat arvonlisäverollisia 24% hintoja. Lisäksi hintaan lisätään kuljetuskustannukset mikäli kuljetus tulee meidän yhteistyökumppanin toimesta. Hinnoittelu kuljetukselle on tuntiveloitushinta 90€ / h + alv.

Kuljetus meidän yhteistyökumppanin toimesta mahdollistaa myös sen, että mikäli kaivuutöissä halutaan kuljettaa pois jättömaata, voidaan kaivurin pois viennin yhteydessä viedä samalla nuo pois. Tästä kannattaa mainita varauksen yhteydessä. 

Vuokrasopimus uusille asiakkuuksille pyritään tekemään aina paikanpäällä, jotta voidaan käydä itse vuokrattava kohde läpi ja opastaa tarvittaessa käytön kanssa.

Asiakkaat, joiden kanssa olemme tehneet jo aiemmin sopimuksia voidaan nyt allekirjoittaa vuokrasopimus myös sähköisesti.

Asiakaspalautteet

Mitä asiakkaat kertovat?

Kyllähän nää uudemman koneet on ihan eri pelejä, kaikki toimii ja ilmastointi puhaltaa viileetä. Tässä koneessa on voimaa kyllä p#%le yllättävän paljon. Olen ajanut paljon näillä koneilla ja sanotaan että tuollainen kasitonninen kone, jossa paras puhde on jo hävinnyt niin ei häviä yhtään tämä kone. Että tämä on kyllä ihan loistava kampe kyllä.
Niko Malin
TMI Niko Malin
Laitamme lisää palautteita kun saamme niitä asiakkailtamme kerättyä.
SoftMagic Oy
myynti

Ohessa on varauskalenteri sekä lomake, jolla voit lähettää alustavan varauksen kaivurista. Laita lisätietoihin tarkemmat tiedot esim. haluatko ennemmin tuntiveloitteisen hinnoittelun jos konetta käytetään esim. useammassa vuorossa. Laita lisätietoihin myös tieto siitä mikäli pystyt itse järjestämään laitteelle kuljetuksen niin emme ala varaamaan alustavasti kuljetuksia. Varmista, että laitat yhteystietosi sekä laskutustietosi, jotta voimme olla yhteydessä kun varauksesi lähestyy. 

Kalenterissa päiväyksen taustaväri on tummanpunainen kun varaus on vahvistettu (vahvistamme kaikki online varaukset soittamalla takaisin). Kellertävä taustaväri kertoo tehdyn alustavan varauksen, jota ei ole vielä vahvistettu. 

Mikäli laitteen toimitusosoite (osoite, jonne laite pitää toimittaa) on eri kuin laskutusosoite, muista täyttää myös toimitusosoite kenttä.

Varauksen peruutus on tehtävä ajoissa aina kirjallisesti lähettämällä viesti osoitteeseen myynti(at)softmagic.fi. 

Kalenteri latautuu...

Täytä oheiseen lomakkeeseen yhteys- ja laskutustietosi ja lähetä varaus. Palaamme asiaan mahdollisimman pikaisesti.

Etunimi*:

Sukunimi*:

Yritys:

Laskutusosoite:

Toimitusosoite*:

s-posti*:

Puhelin*:

 

Lisätietoja varauksesta:

Muita vuokrakohteita tarjolla

Laajennamme toimintaa ja vuokrattavaksi tulossa pian myös Saris MG traileri sähkövinssillä koneiden tms kuljetukseen. Tämän lisäksi saatavilla jo nyt väkivahva 22T halkomakone.

Käyntiosoite

Marjametsänkaari 30
16300 Orimattila
Finland
FI: 1800516-8

Paras tavoitettavuus

Ma- Pe
09:00 – 19:00
Tel: +358 (0)400 545 230
s-posti: myynti(at)softmagic.fi

Uutiskirje

Pysy kartalla uusista julkistuksista ja palveluista