Uusinta uutta, kohta saatavilla

SoftMagic Oy tarjoaa kuljetustrailerin etäohjattavalla sähkövinssillä vuokrattavaksi

Saris Magnum on suunniteltu mullistamaan tapasi kohdella raskaita kuormia. Sen kestävä rakenne ja huippuluokan materiaalit tekevät siitä voittamattoman valinnan kaikille teollisuus- ja koneenkuljetustarpeille. Se on kuin voimakas jättiläinen, joka tekee mahdottomasta mahdollista.

SoftMagic tarjoaa Saris Magnum konekuljetustrailerin etäohjattavalla sähkövinssillä vuokrattavaksi. Trailerissa myös takalaita, joten sitä voi käyttää myös tavallisen peräkärryn tapaan. Traileri on todella matala, vain 40 cm korkea joten sinne nouseminen ja pois astuminen on tehty mahdollisimman helpoksi.

Ohessa tietoja vuokrahinnoista.

Oheiset hinnat ovat arvonlisäverollisia 24% hintoja.

Vuokrasopimus uusille asiakkuuksille pyritään tekemään aina paikanpäällä, jotta voidaan käydä itse vuokrattava kohde läpi ja opastaa tarvittaessa käytön kanssa.

Asiakkaat, joiden kanssa olemme tehneet jo aiemmin sopimuksia voidaan nyt allekirjoittaa vuokrasopimus myös sähköisesti.

Huomioi tämä

Traileri pian vuokrattavissa

Alla oleva varauskalenteri aktivoidaan kun laite on vuokrattavissa. Kyselyt laitteesta ja saatavuudesta voit laittaa osoitteeseen myynti[at]softmagic.fi

Ohessa on varauskalenteri sekä lomake, jolla voit lähettää alustavan varauksen trailerista. Varmista, että laitat yhteystietosi sekä laskutustietosi, jotta voimme olla yhteydessä kun varauksesi lähestyy. 

Kalenterissa päiväyksen taustaväri on tummanpunainen kun varaus on vahvistettu (vahvistamme kaikki online varaukset soittamalla takaisin). Kellertävä taustaväri kertoo tehdyn alustavan varauksen, jota ei ole vielä vahvistettu. 

Varauksen peruutus on tehtävä ajoissa aina kirjallisesti lähettämällä viesti osoitteeseen myynti(at)softmagic.fi. 

Kalenteri latautuu...

Täytä oheiseen lomakkeeseen yhteys- ja laskutustietosi ja lähetä varaus. Palaamme asiaan mahdollisimman pikaisesti.

Etunimi*:

Sukunimi*:

Yritys:

Laskutusosoite:

Toimitusosoite*:

s-posti*:

Puhelin*:

 

Lisätietoja varauksesta:

Käyntiosoite

Marjametsänkaari 30
16300 Orimattila
Finland
FI: 1800516-8

Paras tavoitettavuus

Ma- Pe
09:00 – 19:00
Tel: +358 (0)400 545 230
s-posti: myynti(at)softmagic.fi

Uutiskirje

Pysy kartalla uusista julkistuksista ja palveluista

© SoftMagic Oy 2024